Ingyenes Ingatlanhirdetés feladás | Fotóval Videóval Virtuális sétával 

 

Ha eladó házad, lakásod, ingatlanod van, vagy kiadó az albérleted, akkor add fel nálunk a 30 napig ingyenesen megjelenő ingatlanhirdetésed. 30 db fotót, videót és virtuális sétát is feltölthetsz, vagy megrendelheted a hirdetésfeladás során. Így nyújtunk teljes körű ingatlanbemutatási lehetőséget, mindezt ingyen! Kattints a hirdetésfeladás gombra és próbáld ki kockázatmentesen!   

 

Ingatlanhirdetés feladása

 

Magánszemélyek részére 1db ingatlan hirdetés feladása INGYENES mely 30 NAPIG jelenik meg . Regisztrálj, vagy jelentkezz be az ingyenes hirdetés feladásához itt!

Prémium hirdetési funkció használatával a hirdetés lejárati idejét 150 nappal, vagy 30 naponta meg lehet hosszabbítani.

A Prémium hirdetéssel így az ingatlanhirdetésed így akár 210 napig ( 7 hónap) jelenik meg (a 30 napos ingyenes periódussal együtt)., vagy újítsd meg havonta előfizetésedet 690 Ft-ért, így pontosan addig hírdethetsz ameddig szeretnél, vagy szükséged van rá.

 

Hirdetésfeladásnál az alábbi lehetőségeket veheted igénybe:

- nagy, jó minőségű képek feltöltése

- Youtube ingatlanbemutató videó megjelenítési lehetősége (készíts eladó ingatlanodról videót, töltsd fel a Youtube-ra, majd add meg a hirdetésnél a videódhoz tartozó linket)

- 3D virtuális Ingatlanséta feltöltési lehetősége és megrendelése

- Térképen történő megjelenítés

- Profilképed megadhatod az adataidnál, mely megjelenik a hirdetésnél és bizalmat sugároz a vevő felé

 

Prémium szolgáltatások

 

A Prémium szolgáltatások kreditekért vehetőek igénybe és az eladó vagy kiadó ingatlanod népszerűsítésére, kiemelésére szolgálnak. Emeld ki hirdetésed a tömegből, hogy több figyelmet kapjon! Lássuk melyek a lehetőségek, hogy több érdeklődőt vonzzon hirdetésed:

Hirdetés kiemelés és címkézés

Kiemelés - Kiemelés Prémium szolgáltatás vásárlása (165 kredit) esetén 7 napon át piros Kiemelt címkével jelenik meg ingatlanhirdetésed a többi nem kiemelt hirdetések előtt, a találati oldalon a kiemelt hirdetések között.

Továbbá a főoldalon a Kiemelt eldó és kiadó ingatlanok között is megjelenik (véletlenszerűen a kiemelt hirdetések közül 6db-ot mutat az oldal és további 4db kiemelt hirdetés lapozható, valamint a Még több ingatlan gombra kattintva a listában is megjelenik). 

 

Előre sorolás - Előre sorolás Prémium szolgáltatás vásárlása (165 kredit) esetén a kiválasztott hirdetésed előre sorolható a találati listában. Közvetlenül a kiemelt hirdetések után jelenik meg. Ha rendelkezel Kiemelés Prémium szolgáltatással, akkor a Kiemelt hirdetések között tudod előre sorolni a hirdetésedet, így akár elsőként is megjelenhet a hirdetésed a találati (lista) oldalon, mellyel több érdeklődőt elérhetsz.

 

Címke - Címke vásárlás (165 kredit) esetén a hirdetésed felső részére egy figyelemfelkeltő Narancssárga címke kerül, mely kiemeli hirdetésedet a tömegből. Itt kiemelheted ingatlanod vonzó tulajdonságát, de lehetőséged van számos figyelemfelkeltő feliratból választani, mellyel további érdeklődőkre számíthatsz, akik ennek hatására megtekintik a hirdetésedet. 

A címke 7 napig lesz látható a hirdetéseden.

 

Kreditek

 

Kreditnek hívjuk az OtthonAjánló weboldalon belül használatos fizetési eszközt. Kredit jár Prémium hirdetés vásárlásához, valamint külön is megvásárolható csomagokban kedvezményesen.

 

Kredit csomagjaink:

 

Alap csomag:            1 099 Ft - tartalma:        495 kredit

Otthon csomag:        1 999 Ft - tartalma:    1 155 kredit (165 kredit bónusz)

Prémium csomag:    3 999 Ft - tartalma:     2 475 kredit (495 kredit bónusz)

Profi csomag:           7 999 Ft - tartalma:    5 115 kredit (1 155 kredit bónusz)

Havi díjas csomag

Érvényes:

2021.05.20. -től
690 Ft/hó
Érvényességi ideje:

30 nap

Feltölthető ingatlanok száma:

1 db

Jóváírásra kerülő kreditek száma:

0 kredit

1 értékesítő

0% kedvezmény

Mennyiség: db
Ezt kérem!

Egyszeri díjas csomag

Érvényes:

2021.05.20. -től
4 990 Ft/5hó
Érvényességi ideje:

150 nap

Feltölthető ingatlanok száma:

1 db

Jóváírásra kerülő kreditek száma:

0 kredit

1 értékesítő

0% kedvezmény

Mennyiség: db
Ezt kérem!