millió ft
terület (m2)
fűtés
Állapot
telekméret
m2 - m2
Kulcsszó kereső
kiemelt tulajdonságok
szintek száma
emelet
parkolás
erkély
m2 - m2
terasz
m2 - m2

 

Ingyenes Ingatlanhirdetés feladás | Fotóval Videóval Virtuális sétával 

 

Ha eladó házad, lakásod, ingatlanod van, vagy kiadó az albérleted, akkor add fel nálunk a 30 napig ingyenesen megjelenő ingatlanhirdetésed. 30 db fotót, videót és virtuális sétát is feltölthetsz, vagy megrendelheted a hirdetésfeladás során. Így nyújtunk teljes körű ingatlanbemutatási lehetőséget, mindezt ingyen! Kattints a hirdetésfeladás gombra és próbáld ki kockázatmentesen!   

 

Ingatlanhirdetés feladása

 

Magánszemélyek részére 1db ingatlan hirdetés feladása INGYENES. Regisztrálj, vagy jelentkezz be az ingyenes hirdetés feladásához itt!

 

A feladott ingatlanhirdetés most 30 napig jelenik meg.

Prémium hirdetési funkció használatával a hirdetés lejárati idejét 90 nappal meg lehet hosszabbítani.

A Prémium hirdetési szolgáltatáshoz kapsz 3 db Prémium szolgáltatást, melyek azonnal, vagy a hirdetés lejárati idején belül bármikor felhasználhatóak és egyenként, további 7 nappal hosszabbítják meg a hirdetésed lejárati idejét (összesen akár 111 napig).

 

A Prémium hirdetéssel így az ingatlanhirdetésed 141 napig (több mint 4 hónap) jelenik meg (a 30 napos ingyenes periódussal együtt). 

Prémium hirdetés vásárlásával (1490Ft) újabb 1 db INGYENES  ingyenes hirdetés feladást kapsz ajándékba! 

 

Hirdetésfeladásnál az alábbi lehetőségeket veheted igénybe:

- nagy, jó minőségű képek feltöltése

- Youtube ingatlanbemutató videó megjelenítési lehetősége (készíts eladó ingatlanodról videót, töltsd fel a Youtube-ra, majd add meg a hirdetésnél a videódhoz tartozó linket)

- 3D virtuális Ingatlanséta feltöltési lehetősége és megrendelése

- Térképen történő megjelenítés

- Profilképed megadhatod az adataidnál, mely megjelenik a hirdetésnél és bizalmat sugároz a vevő felé

 

Prémium ingatlanhirdetés előfizetés

 

Prémium hirdetés hosszabítás ára: bruttó 1490 Ft,

melyhez kapsz 495 kreditet, amivel 3 Prémium szolgáltatást (kiemelés, előresorolás, címkézés) választhatsz. 

Vásárlástól számított 111 napig hosszabbítja meg a hirdetésed (90 nap alap hirdetés hosszabbítás és 3x7 nap kiegészítő hirdetés hosszabbítás a Prémium szolgáltatások igénybevételével).

 

Prémium szolgáltatások

 

A Prémium szolgáltatások kreditekért vehetőek igénybe és az eladó vagy kiadó ingatlanod népszerűsítésére, kiemelésére szolgálnak. Emeld ki hirdetésed a tömegből, hogy több figyelmet kapjon! Lássuk melyek a lehetőségek, hogy több érdeklődőt vonzzon hirdetésed:

Hirdetés kiemelés és címkézés

Kiemelés - Kiemelés Prémium szolgáltatás vásárlása (165 kredit) esetén 7 napon át piros Kiemelt címkével jelenik meg ingatlanhirdetésed a többi nem kiemelt hirdetések előtt, a találati oldalon a kiemelt hirdetések között.

Továbbá a főoldalon a Kiemelt eldó és kiadó ingatlanok között is megjelenik (véletlenszerűen a kiemelt hirdetések közül 6db-ot mutat az oldal és további 4db kiemelt hirdetés lapozható, valamint a Még több ingatlan gombra kattintva a listában is megjelenik). 

 

Előre sorolás - Előre sorolás Prémium szolgáltatás vásárlása (165 kredit) esetén a kiválasztott hirdetésed előre sorolható a találati listában. Közvetlenül a kiemelt hirdetések után jelenik meg. Ha rendelkezel Kiemelés Prémium szolgáltatással, akkor a Kiemelt hirdetések között tudod előre sorolni a hirdetésedet, így akár elsőként is megjelenhet a hirdetésed a találati (lista) oldalon, mellyel több érdeklődőt elérhetsz.

 

Címke - Címke vásárlás (165 kredit) esetén a hirdetésed felső részére egy figyelemfelkeltő Narancssárga címke kerül, mely kiemeli hirdetésedet a tömegből. Itt kiemelheted ingatlanod vonzó tulajdonságát, de lehetőséged van számos figyelemfelkeltő feliratból választani, mellyel további érdeklődőkre számíthatsz, akik ennek hatására megtekintik a hirdetésedet. 

A címke 7 napig lesz látható a hirdetéseden.

 

Kreditek

 

Kreditnek hívjuk az OtthonAjánló weboldalon belül használatos fizetési eszközt. Kredit jár Prémium hirdetés vásárlásához, valamint külön is megvásárolható csomagokban kedvezményesen.

 

Kredit csomagjaink:

 

Alap csomag:               990 Ft - tartalma:        495 kredit

Otthon csomag:        1 980 Ft - tartalma:    1 155 kredit (165 kredit bónusz)

Prémium csomag:    3 960 Ft - tartalma:     2 475 kredit (495 kredit bónusz)

Profi csomag:           7 920 Ft - tartalma:    5 115 kredit (1 155 kredit bónusz)