3D ingatlanséta megrendelés

Bejárhatsz egy házat otthonról? Igen, ez is lehetséges a 3D Virtuális Ingatlansétával! 


Az ódivatú, unalmas ingatlanhirdetések kora lejárt!
A technika rengeteget fejlődött az elmúlt évtizedben. Az ingatlanvásárlók igényei ennek megfelelően jelentősen megváltoztak. Aki tud ehhez igazodni, elad, aki nem tud, szenved.

Szolgáltatásunk a virtuális séta tökéletes megoldás arra, hogy lakásod eladása kényelmes és eredményes legyen! 

Miért nézegessen képeket az érdeklődő, ha be is járhatja az ingatlant - a székéből vagy a kanapéjáról?
Néhány éve még örömet okozott az ingatlanvásárlóknak, ha nagy felbontású képeket láthattak az ingatlanokról, mielőtt személyesen is megtekintették volna azokat. 

Ma már azonban más a helyzet. A Facebook, az Instagram és a YouTube korában néhány nagy felbontású kép alig ér többet, mint egy átlagosan megfogalmazott, felsorolásszerű szöveg. Egyszerűen nem lépi túl a vevő ingerküszöbét. A virtuális és kiterjesztett valóság már az ajtódon kopogtat, és ha Te nem engeded be, más majd megteszi, és sikert arat.

Az emberek ma már otthonaikból vagy munkahelyeikről, sőt utazás közben is bármikor megtekinthetnek egy-egy videót vagy egy 3D-s panorámaképet egy ingatlanról. Sőt, elárulunk egy tippet: az ingatlaneladás Szent Grálja a 3D Virtuális Ingatlanséta.

A Virtuális séta segítségével megnövelheted ingatlanod eladásának hatékonyságát, hiszen az érdeklődők kényelmesen, online, otthonukból bejárhatják a lákást. Így személyesen csak akkor kell megnézniük az ingatlant, ha valóban megvásárolnák azt. 

Hogyan lehet megvalósítani? A hirdetés feladása során egy pár kattintással megrendelheted saját 3D Virtuális Ingatlansétádat az általad eladni kívánt ingatlanról.

A virtuális séta hasonlóan működik, mint a Google Maps utcaképe. 3D-s képek segítségével a vevő úgy tekintheti meg a lakásodat, mintha jelen lenne. Így könnyebben láthat minden részletet, bármikor visszanézheti. Az ingatlansétának köszönhetően az érdeklődők annyi képi információt kaphatnak az eladó ingatlanról, házról vagy lakásról, amennyit fotóval vagy szövegesen képtelenség bemutatni és térben elképzelhetővé tenni. Az alaprajzot is kiváltja, hiszen az ingatlansétához az is elkészül. 

A virtuális ingatlanséta vagy ingatlantúra tökéletesen bemutatja a helyiségek térkapcsolatát, nagyságát, elhelyezkedését, látványát, ezzel sok felesleges járkálást és időrablást kiküszöbölve. 

Dobd fel a hirdetésedet 3D virtuális sétával a minőségi hívások érdekében!

Az ingatlanséta az adásvételben résztvevő mindegyik félnek rendkívüli segítség és nagyszerű előny:

Ingatlanközvetítőnek vagy eladónak ezeket az előnyöket nyújtja:

- Virtuális ingatlan sétát a megrendelést követő 3-5 napon belül elkészítjük és azutomatikusan feltöltjük a hirdetésedhez  

- professzionális képeket kapsz a hirdetésedhezhez, melyet önállóan nagyon kevesen tudnak csak elkészíteni. Ezt is automatikusan feltöltjük. 

- az ingatlanséta alaprajzot is tartalmaz, így feleslegesség válin annak időrabló felmérése és elkészítése

- a profi képek felkeltik az érdeklődők figyelmét, ami több hirdetésmegtekintést és több vevőt biztosít

- az érdeklődők önállóan megtekinthetik az ingatlant bonyolult szervezések nélkül akár éjszaka is, ezzel időt és utazási költséget takarítva meg neked

- előszűrik az érdeklődőket, hiszen már csak azok hívnak, akik komolyabb vásárlási szándékkal szeretnék megtekinteni a korábban online körbejárt ingatlant

Az eladó részére biztosítja, hogy az ingatlant csak a komoly érdeklődők nézik meg személyesen, akik már előzetesen megismerték eladó házat vagy lakást és komolyak a vásárlási szándékaik. Így nem szükséges az otthonól átjáróházat csinálni, ahol akár sok komolytalan érdekődő vagy ingatlantúrista is megfordulhat.

Vevők részére biztosítja a rugalmasságot, hiszen nincs korlátozva a megtekintések száma és időpontja, akár naponta többször is megtekinthetik és éjszaka sem kell ehhez időpontot egyeztetni. Ugyanakkor időt és utazási költséget is megtakarít, hiszem egy óra alatt akár 5-10 ingatlant is megtekinthet, aminek a leszervezése gyakran hetekbe is tellhet és mindezt teljesen ingyen. 

A virtuális sétával mindenki nyer, hiszen megkönnyíti az ingatlan adás vételben szereplők vagy közreműködők dolgát.

Ha a professzionális értékesítés, költséghatékony munkavégzés a célod, rendeld meg az ingatlansétát a hirdetés feladása során! 
 

Ingatlanhirdetés feladás