millió ft
terület (m2)
fűtés
Állapot
telekméret
m2 - m2
Kulcsszó kereső
kiemelt tulajdonságok
szintek száma
emelet
parkolás
erkély
m2 - m2
terasz
m2 - m2

Gyakran Ismételt Kérdések

Ingatlan hirdetésed az OtthonAjánló.com weboldal felső menüsávjában található Hirdetés feladás gombra kattintva adhatod fel. Amennyiben először adsz fel hirdetést oldalunkon, akkor a hirdetés feladásához regisztráció szükséges. Neved, e-mail címed és státuszod (magánszemély) megadása után a regisztráció gombra kell kattintani. Ezután kapsz egy emailt, amelyben aktiválnod kell regisztrációdat és megadni jelszavad. Hirdetésfeladáshoz kattints a jobb szélső menü Hirdetés feladása linkjére!
Magánszemélyként egy hirdetés feladása ingyenes. Prémium előfizetés vásárlásával a hirdetés meghosszabbodik, a prémium szolgáltatások használatával, tovább hosszabbítható. Minden prémium előfizetés után további egy ingyenes hirdetés feladható! Árainkról és részletekről bővebben a Szolgáltatásaink magánszemélyeknek oldalunkon tájékozódhatsz.
Magánszemélyként hirdetésed 30 napig aktív rendszerünkben. Hosszabbítást és prémium szolgáltatásokat tudsz ezután vásárolni hozzá. Árainkról bővebben a Szolgáltatásaink magánszemélyeknek oldalunkon tájékozódhatsz.
Hirdetésed lejárata előtt 7 nappal kapsz egy értesítő e-mailt, amelyben a hosszabbítással kapcsolatos teendőket találod. Hirdetésed feladása után bármikor tudsz prémium előfizetést vásárolni. Árainkról bővebben a Szolgáltatásaink magánszemélyeknek oldalunkon tájékozódhatsz.
Profilodba belépve a hirdetéseim gombra kattintva megjelennek feladott hirdetéseid, itt a Szerkesztés gombra kattintva tudod módosítani feladott hirdetésed. Ha csak az árat akarod módosítani, úgy a hirdetés árába kattintva ezt egyszerűen el tudod végezni.
Törlés után hirdetésed még 7 napig inaktív státuszban marad. Ezt az aktiválás gombbal vissza tudod állítani a fennmaradó időszakra. Ha lejárt a 30 nap ingyenes idő, prémium előfizetés megvásárlásával tudod tovább hirdetni az ingatlant.
Címke (több opció közül választhatsz) - egy színes címke jelenik meg 7 napig hirdetéseden, ezzel kiemelve a többi listázott hirdetés közül. Előre sorolás - ezzel a funkcióval a releváns kereséseknél (amikor valaki hasonló ingatlanokat keres mint a Tiéd) a kiemelt hirdetések utáni találati lista első helyére ugrasz. Kiemelés - hirdetésed 7 napra a kiemelt hirdetések közé kerül. Főoldali 6 hirdetés rotációs (véletlenszerű) sorrendben és a találati listák elejére kiemelési sorrendben a többi kiemelt hirdetéssel.
Főoldalunk jobb felső Bejelentkezés menüpontjára kattintva a bejelentkező képernyőre kerülsz, itt a Regisztrálok gomb megnyomásával tudsz regisztrálni. Fontos kiválasztanod regisztrációnál, hogy magánszemélyként vagy ingatlan értékesítőként regisztrálsz!
Bejelentkezés után a borítókép alatt jobb oldalon a neved alatt találod személyes menüdet. Itt az Adataim gombra kattintva tudsz módosítást kezdeményezni. Itt tudod beállítani adataidat, jelszavadat és profilképedet
A profilképed alatti grafikon a feladott hirdetésed megtekintéseit, telefonszám lekéréseket és üzeneteket tartalmazza. Ezzel tudod nyomon követni például, hogy egy prémium funkció vásárlása például milyen eredményt hozott korábbi megtekintésekhez képest. Hirdetéseidhez egyedi statisztika is tartozik, ahol csak az adott hirdetés adatait láthatod. Árainkról bővebben a Szolgáltatásaink magánszemélyeknek oldalunkon tájékozódhatsz.
Profil oldaladon a neved alatti menüben találod az Üzeneteim menüpontot. Itt pirossal jelezzük, ha egy hirdetésre üzenetet kaptál. A gombot megnyomva chat felületünkre jutsz, ahol látod beérkezett üzeneteidet, itt tudsz beszélgetni az üzenet(ek) küldőjével, nem szükséges e-mailezni!
Kredit vásárláshoz a profil oldaladon a neved alatti menüből kattints az Egyenlegem gombra, majd a Több kreditre lenne szükséged gombra, itt választhatsz kredit csomagjaink közül.
Főoldalunkon található keresővel településekre lehet keresni (videóban lévő keresősáv). A kereső mező feletti gombokkal be tudod állítani, hogy eladó vagy kiadó ingatlanok között keressen a rendszer. A főoldal felső menüjében található Eladó/Kiadó otthonok menükre kattintva is a kereső felületre jutsz, ahol a szűrők (kategória, ár, terület, állapot) és a részletes keresőt találod. A részletes keresőt lenyitva találsz egy kulcsszavas keresőt, mely a hirdetések címében és szövegében keres és további szűrőket állíthatsz be.
A megtekintett ingatlan adatlapján található fotók mellett jobb oldalt találod a hirdető lekérdezhető telefonszámát, illetve a telefonszám lekérő alatt egy üzenő modult “Felveszem a kapcsolatot a hirdetővel” címszóval. Itt tudsz üzenetet küldeni.
Előfizetés vásárlása regisztráció után lehetséges. Erre lehetőség közvetlenül regisztráció után felbukkanó ablakban, vagy az előfizetés vásárlási "Egyenlegem" menüpontban lehetséges.
Az előfizetésedhez kredit is társul, ezt előfizetés után rögtön megkapod, profil oldalad Egyenlegem menüpontjában tudsz tájékozódni a mindenkori egyenlegedről. Kreditet van lehetőség a kredit egyenleg információk alatt vásárolni különböző csomagokban. Árainkról bővebben a Szolgáltatásaink értékesítőknek oldalunkon tájékozódhatsz.
A HeroNet Kft. elektronikus számlát állít ki az otthonajanlo.com oldalon történt előfizetésről vagy szolgáltatás vásárlásról, melyet vásárlás után le tudsz tölteni.
Az elektronikus úton előállított (hiteles tanúsítvánnyal aláírt és időpecséttel ellátott) és elektronikus formában tárolt számlát nevezzük elektronikus számlának. A számlát fontos elektronikusan tárolni is, mivel kinyomtatva csak munkavázlatnak tekinthető, számviteli bizonylatként nem állja meg a helyét.
Az elektronikus számlát a papír alapú számlákkal megegyezően 5 évig kell megőriznie az Ügyfélnek. A számlát elektronikus formában kell megőrizni! A számlák megtekintése és archiválása semmilyen költséget nem jelent Ügyfeleink számára.
Amennyiben bármilyen okból megsemmisül vagy törlésre kerül a számla Ügyfélnél tárolt változata, ebben az esetben kérlek jelezd Ügyfélszolgálatunknak.
Az elektronikus formában tárolt számlát a könyvelőnek elektronikus úton egyszerű eljuttatni, de a kinyomtatott változatot is át lehet adni. Célszerű a könyvelővel erről egyeztetni.
Ebben az esetben kérjük azonnal jelezze Ügyfélszolgálatunknak a hibát, ahol kollégáink bővebb információkkal szolgálnak a hiba okáról és elhárításáról.
Ebben az esetben kérjük azonnal jelezze Ügyfélszolgálatunknak a hibát, ahol kollégáink bővebb információkkal szolgálnak a hiba okáról és elhárításáról.