millió ft
terület (m2)
fűtés
Állapot
telekméret
m2 - m2
Kulcsszó kereső
kiemelt tulajdonságok
szintek száma
emelet
parkolás
erkély
m2 - m2
terasz
m2 - m2

 

 

Online ingatlanbemutatás

 

Kitűnő minőségű képek, videó feltöltés, 3D virtuális séta és térképes megjelenés. Elsőként a hazai ingatlanpiacon ilyen komplex hirdetési lehetőséggel!

 

Ugye te sem szeretnéd sem minden érdeklődőnek és komolytalan nézelődőnek megmutatni az Otthonodat naponta több alkalommal?

 

Fárasztó a sok telefon és ingatlanbemutató, de sehol egy komoly érdeklődő?

 

Ez valószínűleg azért fordulhat elő, mert a hirdetésed nem elég alapos. Hiányos vagy leegyszerűsített ingatlanhirdetések esetén sok a kérdés az érdeklődők részéről és úgy gondolják, jobb lenne a helyszínen választ kapni azokra. De ez a vevőnek is nagyon rossz, mert már elege van a járkálásból! Egyikből ki, a másikba be, semmi nem olyan, mint amilyennek elképzeli… Csalódás a vevőnek, csalódás az eladónak.

 

Itt van a megoldás!

 

Hirdesd az Otthonodat full extrásan! Az OtthonAjánló.hu oldalon ezt ingyen is megteheted!

 

Írj egy profi hirdetési szöveget! Fókuszálj az ingatlan előnyeire és adj meg minél több információt, hiszen a komoly vevő erre kíváncsi. Ha a hirdetésedből sok információt megtudható, nem fognak szükségtelenül hívni, vagy felesleges ingatlanbemutatást kérni. 

 

Használd a térkép funkciót! Mutasd meg a vevőnek hol található az eladó otthon, milyen a környék. A megjelenő Google térkép alkalmas arra is, hogy nagyobb térkép megtekintése esetén a “kisembert” rádobod az utcára és körülnézel, milyen a környék.

 

A térkép használatával megkíméled magad a szükségtelen telefonhívásoktól, amikor csak annyi a kérdés, hol található a meghirdetett ingatlan!

 

 

A jó hirdetésnek ma már alapfeltétele a jó minőségű, világos, nagy méretű képek, a gondosan megírt és megfelelő tartalommal rendelkező szöveg. Tölts fel minél több képet is az ingatlanhirdetésedhez.

 

És itt jön az, ami kiemeli ma a legjobb hirdetéseket a tömegből. Amire felkapják az emberek a fejüket… Amit átlagosan 4x többen néznek meg mint az egyszerú hirdetéseket...

 

Készíts egy videót az ingatlanról!

 

A videó készítés ma már hétköznapi dolognak számít. Egyszerűen tudunk videót készíteni mi magunk is. Gondoljunk csak bele, mennyivel egyszerűbben és kényelmesebben nézzünk meg egy filmet, ahelyett, hogy elolvasnánk a könyvet. Vajon minek köszönheti a sikerét a Youtube, ahol csak videók vannak? Annak, hogy a technika biztosítja az emberek számára az egyszerűbb utat és mi is szeretjük használni.

 

Igen, az emberek csak arra várnak, hogy bekapcsolják a gépet és induljon a műsor. Ilyen egyszerű videót te is tudsz készíteni akár a mobiloddal is, ráadásul nagyon jól be lehet mutatni a helyiségek kapcsolatát, az elrendezést. Nem olyan profi? Lehet, de sokkal többet ér, mintha nem lenne. Ebben az esetben az érdeklődő nem a videó színvonalára kíváncsi, hanem az információra, amihez hozzájuthat. És mennyit is ér ez valójában? 4x többet! Ugyanis ennyivel néznek meg többen egy videós hirdetést, mint egy nem videóst.

 

Ha készen van a videó, csak töltsd fel a Youtube-ra és máris megadhatod a videód elérését a hirdetés feladásnál. A videó megjelenik a hirdetésedben! (Ha a Youtube oldalon a videód leírásában megadod a hirdetésed elérését, akkor a hirdetésedet még a Youtube-ról is elérhetik, növelve ezzel az eladási eséélyeidet.)  

 

Használd a virtuális sétát,

 

ha többet akarsz nyújtani a vevőidnek és kevesebb valódi sétát szeretnél az Otthonodban!

 

A virtuális séta lehetőséget nyújt arra, hogy mobiltelefonon, táblagépen, laptoponon vagy asztali számítógépen megtekinthetővé válik az eladó ingatlan, segítségével bejárható az egész ház vagy lakás, anélkül, hogy ténylegesen ki kellene mozdulni otthonró.

 

Az eladónak jó, mert észre sem veszi, hogy az eladó ingatlant most is éppen valaki bejárja, nem kell a komolytalan érdeklődőket fogadni nap mint nap, a vevőnek meg nem kell ingatlanbemutatókat szervezni feleslegesen, amikor kényelmesen megtekintheti a kiszemelt új otthonát másodperceken belül, a nap bármely szakaszában. Egy óra alatt akár többet is. Ezzel időt és pénzt spórol meg mindkét fél! 

 

Most képzeld el, hogy a te hirdetésed ilyen. Mennyivel nőnek az eladási esélyeid?

Nagyságrendekkel!

 

A hirdetésedet rengetegen megnézik, mert jól felépített, van hozzá térkép, videó, virtuális séta is a képeken kívül. Az érdeklődés megnő. Ugyanakkor, mivel nagyon jól bemutatható az eladó otthon online az interneten, szinte nem is szükséges a valóságban megtekinteni. Persze csak szinte, mivel a komoly vevők fel fognak hívi. De csak azok. Hiszen pontosan tudják hol van az eladó otthon, a szövegben minden részlet megtalálható, a videódban, fotókban minden részletesen bemutatásra került, a virtuális túrával is már bejárta az egész házat. Már csak azért találkoztok, hogy lássa a vevő, hogy tényleg nem álom, hanem a valóság, tényleg olyan, mint ahogyan látta, és már csak a konkrét megeggyezés, szerződést van hátra. 

 

Az OtthonAjánló.hu oldalat úgy alkottuk meg, hogy a mai kor követelményeinek maximálisan megfeleljen és megfelelő tartalom esetén élmény legyen azt nem csak a vevőknek, hanem ez eladóknak is használni.

 

Regisztrálj és próbáld ki!